Welcome

A A  

 

Posts » joe herzog

BD+C profiles The LINK in feature on mixed-use projects

Monday, 10 January 2011

The Link in Phoenix is highlighted in a feature on successful mixed-use development that appears in the January issue of Building Design+Construction. Principal Chris Nieto discusses the project, which houses the Phoenix office of Shepley Bulfinch and a mix of retail and incubator spaces. The Link has won a number of awards over the past year, including a 2010 Merit Award from Interior Design and two Valley Forward Environmental Excellence awards.

Mixed-use on steroids – BD+C January 2011
The Link (sidebar) – BD+C January 2011

Interior Design award for The LINK

Saturday, 4 December 2010

The LINK received a Merit Award in Interior Design magazine’s Best of the Year (BOY) 2010 awards, announced in New York on December 3. The Phoenix, Arizona, mixed-use building, which was renovated in 2008, is home to Shepley Bulfinch’s Phoenix design studio.

Located at the heart of Phoenix Cultural District, the 8,000 square foot building is a model of adaptive reuse, with a renovation that re-purposed the structural shell of this two-story mid-century commercial structure and transformed it into building stock for the 21st century. The design studio is located on ...[more]

Community health center, civic complex dedicated

Tuesday, 12 October 2010

Navajo County’s new South County community center and administrative campus in Show Low, Arizona, was dedicated in a September 28 ribbon-cutting ceremony attended by local and county officials and community leaders.

Speaking at the event, County Supervisor David Tenney said, “We believe that it should be as easy as possible for our residents to access County services. By consolidating County services into one convenient location, we hope we’ve accomplished that.”

The complex includes a new community health center, which gives residents centralized access to healthcare in a contemporary environment and doubles the space of ...[more]

Two environmental excellence awards for Phoenix LINK

Monday, 4 October 2010

The LINK took top honors in the 30th annual Valley Forward Environmental Excellence Awards, announced in Phoenix on October 2. The mixed-use building, which was renovated in 2008, received a Crescordia (first place) Award (Commercial/Mixed-Use) and a Merit Award (Historic Preservation).

In contrast to prevailing trends, the LINK boldly chooses to preserve the cultural identity of the structure’s facade and neighborhood while re-purposing it. Located at the heart of the Phoenix Cultural District, the 7,000 square foot LINK re-purposes the structural shell of this two-story mid-century commercial structure and, ...[more]

Elevating and exhilarating the showroom experience

24 July 2010

NKBA Rocky Mountain Chapter 2010 Conference, Avon, CO

Joe Herzog, AIA, Merzproject, a studio of Shepley Bulfinch
Ric Coggins CGP, NCT, President, NKBA Arizona

Bridging a classic liberal arts institution and its future

Wednesday, 3 August 2016

 

IMG_1744We recently had the honor of participating in the dedication of the new West Campus Housing District at Wabash College. For three years, Shepley Bulfinch worked with College Administration, Faculty, and Students to transform the entire west side of the college campus into dynamic living spaces within six different buildings.

Student Jonathan Montoya, ’18, was quoted on the Wabash College website as saying, “They were really smart to put in these skylight-type windows. I don’t even turn on the lights because they let in so much light, ...[more]

Shepley Bulfinch office moving up to landmark Phoenix Financial Center

Monday, 24 March 2014

Phoenix Financial CenterShepley Bulfinch is growing its way to a new home this summer when we move into the south Rotunda at the landmark Phoenix Financial Center at North Central and Osborn.

For the past five years, the Phoenix architecture office has called The Link, its studio at 1st and McDowell, home. When we started to outgrow the space last year, we knew we were looking for something more than square footage. With its distinctive inverted concrete arches and domed roof, the south Rotunda could not have been a better fit.

The opportunity to call this ...[more]